Tetszetős különkiadás

Szeptember végén bejelentették, hogy új termékekkel, piacokkal és technikákkal kívánja folytatni növekedését a Volkswagen Haszonjárművek. A hannoveri nemzetközi haszonjármű vásáron az öt újdonság egyike volt ez a szemrevaló Transporter különkiadás. Az 1985-ös esztendő nem csak a 17 éves Boris Becker első németként megnyert wimbledoni tenisz fináléjáról ismeretes, hanem a Volkswagen is ekkor mutatta be az első Multivant. Az elmúlt negyed évszázad megünneplésére a gyár piacra dobta többfunkciós, tágas helykínálatú ünnepi limuzinját.

Szeptember végén bejelentették, hogy új termékekkel, piacokkal és technikákkal kívánja folytatni növekedését a Volkswagen Haszonjárművek. A hannoveri nemzetközi haszonjármű vásáron az öt újdonság egyike volt ez a szemrevaló különkiadás. Az 1985-ös esztendő nem csak a 17 éves Boris Becker első németként megnyert wimbledoni tenisz fináléjáról ismeretes, hanem a Volkswagen is ekkor mutatta be az első Multivant.

 

Az elmúlt negyed évszázad megünneplésére a gyár piacra dobta többfunkciós tágas helykínálatú ünnepi limuzinját. A Multivan Edition25 a jelenlegi Multivan Comfortline modell műszaki alapjaira épül, és selyem-mattfekete tetejéről, illetve ugyancsak fekete 18-colos könnyűfém keréktárcsáiról ismerhető fel. A jubileumi Transportert exkluzív szériafelszereltség és kiemelkedően kedvező ár-teljesítmény arány jellemzi.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .