Több ezer km van mögötte, mégis bízunk benne

 

A Weltauto gyűjtést szervez gyerekeknek Mikulás alkalmából. Idén ismét szeretnének egy cseppnyi örömöt csempészni azoknak a beteg gyerekeknek az életébe, akik korházban töltik a december 6-át. Ebből az alkalomból a Weltauto ajándékgyűjtésbe kezd az országos hálózatában.

 

 

A mikulás mindannyiunk számára egy örömteli és várva várt alkalom, akár felnőtt-, vagy gyermekfejjel is. Mindenki kitisztítja és kiteszi az ablakba a csizmáját vagy az újabb divat szerint kiakasztja a zokniját és izgatottan várja, hogy másnap reggel milyen kincseket talál benne. „Sok gyerek nem élheti át ezt a készülődést és várakozást, mert a Mikulást sajnos kórházban tölti. Hogy mégis egy kis örömet vigyünk a kórtermekbe is, a Weltauto Mikulás-nap alkalmából ajándékgyűjtést szervez a beteg gyerekek számára Budapesten és a vidéki kereskedésekben egyaránt” – mondta el Horváth Zoltán, a Weltauto márkaigazgatója.

Az ajándékozás során a Weltauto és a Porsche Hungaria munkatársainak szokásos adományai mellett szívesen fogadják az ajándékcsomagokat bárkitől, aki úgy érzi, szívesen segítene a csöppségeken.

Mivel a csomagok különféle betegségekben szenvedő gyerekekhez jutnak el, legtöbbjük esetében nagyon fontos a steril környezet. Éppen ezért a Weltauto kéri az ajándékozókat, hogy a csomagokba semmiképp ne kerüljenek a következők:

 

  • romlandó élelmiszer
  • plüss vagy nem mosható játékok.

 

 

Az ajánlott ajándékok listája a következő:

 

  • mosható, műanyag játékok
  • minden, ami közösen játszható (társasjátékok, memóriajátékok, kirakó, dominó stb.)
  • pulóver, takaró, ruhanemű általában
  • csörgő, zörgő kulcstartók (a legkisebbek kedvencei).

 

 

Az ajándékokat 2011. november 28. és december 5. között gyűjtik a Porsche Hungaria székhelyén (1139 Budapest, Fáy u. 27.), vagy akár bármelyik Weltauto használtautó-kereskedésben leadhatóak a csomagok. Az ottani kollégák gondoskodnak róla, hogy a kis meglepetések eljussanak a Mikuláshoz és a nagy napon a kis betegek csizmáiba kerülhessenek. Keresse ki a listából az Önhöz legközelebbi Weltauto telephelyet, és juttassa el a Weltauto Mikulással a beteg gyerekeknek szánt apróságokat.

 

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .