Weltauto ajándék a Hegyvidéknek

 A Weltauto gépkocsit ajándékozott a Hegyvidéki Közterület-felügyelet munkatársainak, hogy ezzel segítse a kerület biztonságáért és rendjéért dolgozók mindennapi munkáját. Az Škoda Octaviát a szervezet képviseletében Dávid Gábor vehette át Pokorni Zoltántól, a Hegyvidék polgármesterétől és Horváth Zoltántól, a Weltauto márkaigazgatójától (Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft).

A Weltauto gépkocsit ajándékozott a Hegyvidéki Közterület-felügyelet munkatársainak, hogy ezzel segítse a kerület biztonságáért és rendjéért dolgozók mindennapi munkáját.

 

Az Škoda Octaviát a szervezet képviseletében Dávid Gábor vehette át Pokorni Zoltántól, a Hegyvidék polgármesterétől és Horváth Zoltántól, a Weltauto márkaigazgatójától (Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft). A polgármester szerint a gépkocsi nagy segítséget jelent majd a közterületen dolgozó munkatársak számára, hiszen így lehetőségük nyílik könnyebben és gyorsabban megközelíteni a kerület olyan eldugott részeit is, amelyek tömegközlekedéssel egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen érhetők el. Az autó használatával a Közterület-felügyelet hatékonyabban, gyorsabban és nagyobb területet tud ellenőrzés alatt tartani a Hegyvidéken.

Balról jobbra: Dr. Városi László a Budapest Hegyvidék Közrendvédelmi Közalapítvány Kuratórium elnöke, Pokorni Zoltán a Hegyvidék polgármestere és
Horváth Zoltán Weltauto márkaigazgató

A Hegyvidéki Önkormányzat a közterületek rendjének hatékony biztosítása érdekében tavaly ősszel vette át a közterületi feladatok ellátását a Fővárostól, így lehetősége nyílt közvetlen figyelmet fordítani olyan, a kerületi polgárokat leginkább zavaró jelenségekre, mint a zöldterületek károsítása, az illegális szemétlerakás vagy a szabálytalan parkolás. Annak érdekében, hogy ezeket a feladatokat az önkormányzat minél jobban és hatékonyabban lássa el, a közterület-felügyelők munkáját hét településőr is segíti. Őket egy, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumtól nyert pályázati támogatás igénybevételével alkalmazza az Önkormányzat, amelynek köszönhetően a szakemberek a rendőrséggel együttműködve a bűnmegelőzésben is tevőlegesen részt vesznek.

Horváth Zoltán márkaigazgató szerint a gépkocsi ajándékozásakor azért esett választásunk a Hegyvidéki Közterület-felügyelet célzott támogatására, mert ebben a kerületben az önkormányzat aktív segítséget nyúlt a feladatok elvégzéséhez szükséges források előteremtésében, és egy nemrégiben elfogadott rendelet segítségével a zöldterületek megóvására is szigorú szabályozást vezetett be. Emellett az Önkormányzat megkülönböztetett hangsúlyt fektet a kerületben élők biztonságára, hiszen három éve működtet rendőrjárőr szolgálatot, és emellett a Közrendvédelmi Közalapítványon keresztül több programban is együttműködik a helyi rendőrséggel. Az ilyen aktív szerepvállalást örömmel támogatja a Weltauto. Az autó átadása Hegyvidéki Közrendvédelmi Közalapítvány közbenjárásával valósulhatott meg.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .