Weltauto okostelefonokon is

A Weltauto informatikai fejlesztésének köszönhetően szeptember végétől egyszerűsített felületen böngészhető iOS és Android operációs rendszerű készülékekről a www.weltauto.hu honlap. A tartalom változatlan marad, így az érdeklődők bárhonnan elérhetik az adatbankot.

 

 

A Weltauto országos hálózatának teljes kínálata megtalálható az iOS (iPhone) és az Android operációs rendszerre továbbfejlesztett www.weltauto.hu honlapon, így az érdeklődők „egy képernyős” felületen böngészhetik a használtautókat mobiltelefonjaikon. Szeptember végén indult a szektorban újdonságnak számító szolgáltatás, amely felismeri a szörfözésre használt telefont, és iOS, vagy Android operációs rendszerű készülék esetén automatikusan az új felületre vált.

A tartalom nem változott az eredeti honlaphoz képest, mindössze a weblap kezelőfelülete egyszerűsödött. A www.weltauto.hu oldalra lépve, a nyitólapon elindíthatunk hagyományos keresést, válogathatunk a nap ajánlata, a szolgálati-, bemutató- és a tesztautók között, továbbá itt is lehetőségünk van a kiválasztott gépkocsikat a virtuális parkolónkba helyezni.

A módosítások miatt csak a legfontosabb keresési paraméterek találhatóak meg az opciók között, így kevésbé finomítható a szűrés. A mobiltelefonos változatban kereshetünk gyártmány, típus, ár, első forgalomba helyezés, teljesítmény, üzemanyag és megye alapján. A találatok esetében is egyszerűsítették a leírást, amelyek igényes formában, informatívan jelennek meg az érintőképernyős kijelzőn.

Az iOS, vagy Android operációs rendszerekre fejlesztett honlap nem csak használhatóságában egyszerűsödött. Ezekkel a készülékekkel ősztől a www.weltauto.hu már könnyebben elérhetővé válik, ugyanis a cég minden hirdetésén megtalálható lesz a kétdimenziós vonalkód, azaz a QR-kód. Ha a kódot okostelefonnal lefotózzuk, készülékünk felismeri a mögötte található www.weltauto.hu honlapra mutató webcímet, amely ezután egy kattintással meglátogatható.

„A piacvezető használtautó kereső oldalak közül Magyarországon a Weltauto az első, aki ehhez hasonló fejlesztéseket hajtott végre. Bízunk benne, hogy elnyeri ügyfeleink tetszését az egyedülálló megoldás, és ezáltal még többen kezdik majd a vásárlást a honlapunkon.” – vélekedett Horváth Zoltán, a Weltauto márkaigazgatója.

 

A Weltauto-ról

A minőségi használtautók forgalmazására létrehozott Weltauto program 2001-ben, ausztriai mintára valósult meg Magyarországon. Az évek során a márka a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált, a használtautó kereskedők közül jelenleg a Weltauto rendelkezik egyedül országos értékesítői hálózattal. A 42 márkakereskedőt számláló rendszerben az ügyfelek kizárólag gondos állapotfelmérésen átesett, kifogástalanul szervizelt és kitűnő műszaki állapotú autók közül választhatnak. A legjobb minőségű, hat évnél fiatalabb, 120.000 kilométernél kevesebbet futott autók esetében a Weltauto egyedi elbírálás alapján 12 hónapos, vagy 30.000 kilométeres „5 csillagos” garanciát is vállal az autókra, így minimálisra csökken a vásárló kockázata használtautó vásárlás esetén.
A Weltauto 5 csillagos szolgáltatás csomagja: Műszaki garancia; Mobilitás garancia; Beszámítási garancia; Prémium Csereautó garancia; Finanszírozás; Biztosítás.
Bővebb információt a www.weltauto.hu honlapon talál.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .