Youngtimer program a H&R-től

Azok számára, akik nemcsak időtartó versenyekre használják old- vagy youngtimer autójukat, hanem sportosabb igénybevételnek is kiteszik, a H&R különleges futómű komponenseket fejlesztett ki. A szett olyan lengéscsillapítókat és rugókat tartalmaz, melyek illeszkednek az adott járművekhez, így a modern autóknál megszokott technológia elérhetővé válik a klasszikus járműveken is. Az Audi S1 quattróhoz például állítható magasságú menetes lengéscsillapítót ajánlanak, ami akár szabályozható keménységű kivitelben is megvehető.

 


A palettán számos márka rajongója megtalálja az autójához kifejlesztett terméket, így az Alfa Romeo, Audi, Porsche vagy a Mercedes Benz klasszikusaihoz, de akár más oldtimerhez is elérhető az állítható magasságú futómű, amely természetesen TÜV tanúsítvánnyal kerül forgalomba.

Az igényeknek megfelelően más típusokhoz is kifejlesztik és forgalomba hozzák ezeket az alkatrészeket. A klasszikus autóban elérhető modern vezetési élmény ára 1.149 eurótól kezdődik.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .