CrossFit: tökéletes teljesítmény változatos edzéssel

Új nagykövete van a Volkswagen R szériának: Sara Sigmundsdottir világklasszis atléta képviseli a Volkswagen sportos márkáját világszerte. Az izlandi CrossFit csillag olyan értékeket testesít meg hitelesen, mint a teljesítmény és a sokoldalú képességek. Sara Sigmundsdottir a világ egyik legsikeresebb CrossFit női sportolója. Megnyerte a CrossFit Open-t, a sportág második legrangosabb versenyét 2015-ben, 2017-ben, 2019-ben és 2020-ban is. Továbbá rangos európai és Dubaiban megrendezett versenyeken is győzedelmeskedett. 2015-ben és 2016-ban bronzérmet nyert a CrossFit Játkokon, a sportág világbajnokságán.

A CrossFit egy önálló, saját rendszer által meghatározott fitnesz irányzat. A CrossFit a funkcionális edzés alapjaira épül, és annak eszköztárát alkalmazza a programjai megalkotása során, egyaránt merítve a súlyemelés, erőemelés, gimnasztika és az állóképességi sportok területéről. Egy mondatban meghatározva a CrossFit olyan változatos funkcionális edzés, amit nagy erőbedobással hajtanak végre.

– Mint sportoló, Sara Sigmundsdottir ideális márka nagykövet, hiszen számos mozgásformában keresi a kihívást és a tökéletességre törekszik – mondta Jost Capito, a Volkswagen R ügyvezetõ igazgatója, miután üdvözölte az izlandi versenyzőt a Volkswagen R csapatban. Hozzátette: – Sara ambíciója és hihetetlen atlétikai teljesítménye tükrözi a Volkswagen R. lényegét.

A 28 éves Sigmundsdottir 2013-ban debütált a sportágban, s azóta sorra nyeri a versenyeket, ám amikor nem sportol, pszichológiai tanulmányokat folytat. Tudományos munkája nemcsak a sportolói hivatás utáni életét alapozza meg, hanem az edzések és a versenyek követelményeit is ellensúlyozza. Sara szülővárosában, az izlandi Njardvikban él. Itt, saját edzőtermében készül a világ minden táján rendezett versenyekre.

– Büszke vagyok rá, hogy együtt dolgozom a Volkswagen R-rel, egy olyan márkával, amely tökéletesen megtestesíti azt, amiben hiszek – mondta Sigmundsdottir. – A Volkswagen R tökéletesen illik hozzám. Gyönyörű design hatalmas erővel kombinálva. Amikor egyszer beültem az új T-Roc R-be és vezettem, azonnal rájöttem, hogy ez álmaim autója. Remélem, hogy hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatom lesz vele.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .