Instázd ki!

Zuckerberg játékszerei közül persze a Facebook a legnépszerűbb, de ma már a Messenger is nagyon kedvelt, rengetegen ezt használják az email helyett üzenetváltásra. Viszont azt kevesebben tudják, hogy az Instagram fotómegosztó is az ő kincsesládájából való, és töretlenül ejti rabul a képekkel játszani, babrálni szerető tömegeket.

Nem maradhat hát ki senki a hájpból, aki egyrészt trendi szeretne lenni, másrészt kíváncsi mások életére, nem utolsó sorban autós híreire, ráadásul szeret új felfedezéseket tenni az autós szcénában. Ebből az elgondolásból a VW Depo is létrehozta Instagram fiókját, ahol többek között olyan képeket is lehozunk, mint e bejegyzés kiemelt fotója. Tehát egyrészt a lapban korábban megjelent autók fotóiból szemezgetünk, másrészt megosztunk olyan felvételeket is, amelyek a háttérmunka során készülnek, illetve a leendő Depo-sztárok „életébe” is bepillantunk.

Ha még nem tetted volna meg, iratkozz fel, s kövesd a VW Depót az Instagramon is, illetve oszd meg velünk saját VW-releváns fotóidat. Csak annyit kell tenned, hogy a képaláírásba ennyit írsz: #vwdepo

Az így hashtegelt (kulcsszavazott?) képek automatikusan megjelennek honlapunk láblécében, a VW Depo facebook oldalán, sőt néhány közülük akár a nyomtatott magazinban is szerepelhet.

Nos, küldesz nekünk egy képet az Instán? Mi már alig várjuk!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .