Mark Webber Budapesten – videósorozat

Mark Webber, a Formula 1 és a Porsche Motorsport egykori autóversenyzője, a Porsche nagykövete Budapesten járt és velünk töltötte egy napját. A végeredmény: egy hatrészes interjúsorozat, amelyben a WEC világbajnoka nem csak sikereiről és a márkához fűződő viszonyáról, de életének kihívásairól és a világhírű autóversenyzők hétköznapjairól is mesél.

A beharangozó összegfoglaló videót már lentebb beágyaztuk, a további részek a Porsche Centrum Budapest YouTube csatornáján lesznek láthatók minden héten pénteken – természetesen magyar felirattal.

A következő rész rögtön kifejezetten dinamikus témát érint: a sportolás lesz a középpontban, amely minden autóversenyző számára létszükséglet. Vajon az ausztrál pilóta mivel tartja fenn fittségét? Többek között ez is kiderül.

Természetesen az egykori F1-es évek felemlegetése sem maradhat el, a nosztalgiához már eleve Szujó Zoltán, az egykori F1-es sportriporter jelenléte is tökéletes inspirációt nyújt. Szóba kerül a hazai versenyek különleges hangulata és a Ferrarival szemben aratott győzelem titka is. A továbbiakban központi téma lesz a hosszútávú autóversenyzői karrier, valamint a baleset, amely kis híján Webber életébe került. A Porsche nagykövete pedig megnevezi abszolút kedvenc Porsche modelljét is, sőt, a magyar gasztronómia is terítékre kerül – érdemes lesz hát velünk tartani.

De nem csak ezért. A Porsche Centrum Budapest YouTube csatornáján számos egyedi tartalom várja a látogatókat: rendezvényvideók, Porsche Driver’s Selection egyedi készítésű kisvideók, klasszikus modellek, művészet, sőt, a Porsche birtoklásának élménye is központi téma, amelyet különleges videókban járnak körbe. Merüljünk alá közösen a Porsche világában és gyűjtsünk élményeket akkor is, ha éppen nem tudunk kedvenc autónk volánja mögött kikapcsolódni.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .