Téli Börze nem csak bogarasoknak

Március 7-én szombaton 9:00-órától tartják az igazi és a játék VW Bogarak, valamint alkatrészeik vásárát Kőbányán a Gyömrői út 125-ben, a Bug Parts Autósboltban!

„Hozd el használt alkatrészeidet, vagy vásárolj az autósbolt kínálatából. Az árusoknak kötelező a regisztráció, a résztvevőknek ajánlott, mivel az étel mennyiségét a regisztrálók számából igyekszünk meghatározni! Az adminisztráció nagyban megkönnyíti a szervezői munkánkat!” – olvasható az üzlet internetes felhívásában, amelyben a Téli Börze programjaira is felhívják a figyelmet.

Hudák Mihály a Bug Parts Kft ügyvezetője
Hudák Mihály a Bug Parts Kft ügyvezetője

Eszerint a gyerekeknek lesz ugrálóvár, csillámtetkó, a felnőttek számára pedig finomságokkal, babgulyással, süteményekkel, gofrival és sok más meglepetéssel is készülnek egy kerti party keretében! Jó tudni, hogy ezen a napon kedvezménnyel is várják az üzlet látogatóit. Az egyébként is akciós termékeken kívül minden alkatrész árából 10% engedményt biztosítanak. Ezen kívül egy értékes nyereményt is kisorsolnak az üzletben regisztráló résztvevők között.
www.bugparts.hu

Az üzletben volkswagenes ruhanemű és egyéb kiegészítők is nagy választékban kaphatók
Az üzletben volkswagenes ruhanemű és egyéb kiegészítők is nagy választékban kaphatók

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .