Ultramodern szervizkomplexum és töltőállomás Szikszón

A Hell cégcsoport legújabb, 2,5 milliárd összértékű beruházását, a szikszói Angel Station – Angel Petrolt Demeter Ervin Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormánymegbízott és Füzesséri József, Szikszó város polgármestere avatta fel 2017. március 31-én ünnepélyes keretek között.

Az Angel Station révén a térség egy újabb értéknövelő beruházással gazdagodik, hisz egyedülálló technológiával felszerelt személyautó-, kamion- és buszszervizközpont, valamint Magyarország legkomplexebb benzinkútja nyílt meg Szikszó határában, a 3-as számú főút mellett.

Azon túl, hogy az Angel Station szervizben minden járművel kapcsolatos szolgáltatás egy helyen megtalálható, itt dolgoznak az országban elsőként a Hunter technikai eszközök legújabb és legszélesebb palettájával. A szerviz továbbá Iveco márkaszervizként a gyár által kiadott legújabb Iveco diagnosztikai és szervizberendezésekkel is rendelkezik, valamint Magyarországon egyedül itt érhető el a Aquaram Stargate SHP fényezéskímélő érintésmentes mosás.
„Az átadásra kerülő újabb beruházásunkkal szeretnénk hozzájárulni a térség további fejlődéséhez. Minden esetben a legmagasabb minőségre törekszünk, így az európai színvonalat teljes mértékben elérő prémium berendezéseknek. Az egyedülállóság természetesen a töltőállomás kialakításánál is fontos szerepet játszott, így hoztuk létre az ország lekomplexebb benzinkútját. Különleges figyelmet fordítottunk, arra, hogy a betérő vendégek a pihenőidőjüket a lehető legmagasabb igények szerint kialakított környezetben töltsék, legyenek akár gyermekek vagy rendszeresen visszatérő kamionsofőrök.” – nyilatkozta Tóth Eszter Anna, a Hell cégcsoport PR igazgatója.

Az Angel Petrol benzinkút több, mint egy átlagos töltőállomás. A kamiontankoló álláson egyszerre öt, míg személyautók számára kialakított szigeten egy időben nyolc gépjármű tud osztrák minőségű üzemanyagokból tankolni. A 300 m2-es, friss, helyben készülő ételeket is kínáló Angel Shop és Étterem mellett a gyermekeknek játszótér valamint egy 60 fős, tisztálkodási és mosási lehetőséget is biztosító kamionparkoló is megtalálható itt.

A nyitás alkalmából a létesítmény egész hétvégén koncerttel, nyereményjátékokkal, Iveco és BMW bemutatóval, családi- és gyerekprogramokkal vár minden érdeklődőt! Az Angel Station ad otthont az idei Miskolc Rallye verseny ’parc ferme’-jének és célkapujának, így az autósportok szerelmesei szombaton és vasárnap testközelből tekinthetik meg a rali indulóinak versenyautóit, sőt a Hell Kart gokart akadálypályán vagy akár egy szimulátorba beülve is átélhetik a versenyzés élményét.

Az adrenalin sokkra éhezőkre is gondoltunk és minden órában kisorsolunk egy-egy szerencsést, aki beülhet a Hell Racing Team Drift pilótája, György Szilveszter mellé a Hell Camaroba és együtt vehetik be a kanyarokat az Angel Station és a Hell gyár közötti körforgalomban. Szombaton szép idő esetén pedig az egész rendezvény egy hőlégballonból is megtekinthető!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .