Wheeler Dealers: egy korszak vége

Úgy tűnik, Ed China végleg elhagyja a minden autó rajongó között népszerű Wheeler Dealers-t, ami lényegében neki köszönheti népszerűségét.

A köztudottan VW-rokonszenvéről is ismert Ed tulajdonképpen pont az ellenkezőjét testesítette meg a megszokott autós reality-show szereplőknek, akik általában a hangos, arrogáns, tetovált, kigyúrt, a lehetetlen határidők miatt mindenkivel ordibáló autóépítőket karakírozzák.
Ed egy nyugodt, hozzáértő szakember, aki szinte minden autót tisztel, ami hozzákerül, pont olyasvalaki, akivel szívesen dolgoznál együtt a garázsodban.

A Wheeler Dealers gyártója a Velocity olyan feltételeket támasztott az alkotók felé, amit Ed számára nem elfogadható. Többek között azt kérték tőle, hogy a műhelyben forgatott részek rövidebbek legyenek, s általában is kevesebb időt jutott volna egy-egy autó felújítására. Ez pedig óhatatlanul a minőség rovására ment volna – mondta el ed a youtube-ra feltötltött videóban:

Reméljük, hogy ha más formában is, vagy más médiumon keresztül, de hamarosan újra láthatjuk Edet, amint újabb és újabb alkotások kerülnek ki a kezei közül.

http://jalopnik.com/edd-china-is-leaving-wheeler-dealers-because-velocity-w-1793498487

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .