Kaposvári Ovál-csúcs

A múlt hétvégén tartották a hatodik Kaposvári Bogártalálkozót, melyre minden eddiginél több ovál- és perecablakos Bogár tulajdonosa hozta el féltett kincsét. Az eseményről hangulatos videóval is beszámolt a kapos.hu regionális híroldal. Az összeállításban megszólal Szepes Gábor klubelnök, Simor Péter nemrég elkészült Ghiáját mutatja be, Hetesi Gábor pedig egy korábbi rekordjáról mesél, amit VW 1200-asával állított be. A találkozóról a következő VW depó magazinban részletesen is beszámolunk. (Videó!)

 

 

A múlt hétvégén tartották a hatodik Kaposvári Bogártalálkozót, melyre minden eddiginél több ovál- és perecablakos Bogár tulajdonosa hozta el féltett kincsét. Az eseményről hangulatos videóval is beszámolt a kapos.hu regionális híroldal. Az összeállításban megszólal Szepes Gábor klubelnök, Simor Péter nemrég elkészült Ghiáját mutatja be, Hetesi Gábor pedig egy korábbi rekordjáról mesél, amit VW 1200-asával állított be. A találkozóról a következő VW depó magazinban részletesen is beszámolunk.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .