Fetter G3 GT OEM+

Nem német címet adtunk a videónak, bár a germán tunerek régebben gyakran használták ezt a kifejezést (Fetter) a szélesített, spoilerezett autókra. Éppen ellenkező itt a helyzet: a cím és az autó is magyar, és a GTI tulajdonosának nevéből, no meg a most dívó VW-építési irányzatról szól a furcsa, betűmozaikból álló címadás. (Videó!)

 

Nem német címet adtunk a videónak, bár a germán tunerek régebben gyakran használták ezt a kifejezést (Fetter) a szélesített, spoilerezett autókra. Éppen ellenkező itt a helyzet: a cím és az autó is magyar, és a GTI tulajdonosának nevéből, no meg a most dívó VW-építési irányzatról szól a furcsa, betűmozaikból álló címadás. Az OEM a gyári beszállítók hivatalos autóipari jelölése, a + pedig utalás rá, hogy az adott autónál magasabb felszereltségi, vagy technikai-tartalmi szinttel bíró modellekbe szánt alkatrészeket használnak fel az építésnél.

Így volt ez Fetter Laci ’93-as évjáratú Golfjánál is, ahol még egy konszern-idegen márka felnijeit is bevetették a tökéletes, magas felszereltségű megjelenés eléréséhez. A Merci felniken kívül számos GTI és G3 Cabrio elemet fedezhetünk fel az autón, amiről további képek és részletes leírás az oktuning.hu oldalon olvasható.

 

 

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .