Fetter G3 GT OEM+

Nem német címet adtunk a videónak, bár a germán tunerek régebben gyakran használták ezt a kifejezést (Fetter) a szélesített, spoilerezett autókra. Éppen ellenkező itt a helyzet: a cím és az autó is magyar, és a GTI tulajdonosának nevéből, no meg a most dívó VW-építési irányzatról szól a furcsa, betűmozaikból álló címadás. (Videó!)

 

Nem német címet adtunk a videónak, bár a germán tunerek régebben gyakran használták ezt a kifejezést (Fetter) a szélesített, spoilerezett autókra. Éppen ellenkező itt a helyzet: a cím és az autó is magyar, és a GTI tulajdonosának nevéből, no meg a most dívó VW-építési irányzatról szól a furcsa, betűmozaikból álló címadás. Az OEM a gyári beszállítók hivatalos autóipari jelölése, a + pedig utalás rá, hogy az adott autónál magasabb felszereltségi, vagy technikai-tartalmi szinttel bíró modellekbe szánt alkatrészeket használnak fel az építésnél.

Így volt ez Fetter Laci ’93-as évjáratú Golfjánál is, ahol még egy konszern-idegen márka felnijeit is bevetették a tökéletes, magas felszereltségű megjelenés eléréséhez. A Merci felniken kívül számos GTI és G3 Cabrio elemet fedezhetünk fel az autón, amiről további képek és részletes leírás az oktuning.hu oldalon olvasható.

 

 

 

Oszd meg a közösségi oldalakon!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close