Előfizetés

Előfizetve egy szám ára csak 792 Ft!

Csatlakozz a mozgalomhoz! Fizess elő a VW Depo magazinra: arról olvashatsz, ami mindannyiunkat érdekel: klasszikus, sportos Volkswagenekről!
Így egy szám sem maradhat ki, ráadásul az előfizetéssel több mint 36%-ot megtakarítasz a borítón szereplő árhoz képest. Támogasd a hazai VW-világ lapját!

A VW depo egy exkluzív színes magazin, tele a leglátványosabb, legerősebb hazai és külföldi VW-különlegességekkel, tanulságos történetekkel, technikai tippekkel, esemény beszámolókkal.

Előfizetéseddel lehetővé válik, hogy a magyarországi médiában is hallassák hangjukat a Volkswagen rajongói és a külföldi VW-szcéna is nagyra értékelje a hazánkban folyó mozgalmat.

Ha úgy gondolod, hogy itthon is készülnek olyan autók, mint külföldön, itthon is nagyon erős a VW-közösség és ezt méltó módon meg is kell mutatni a világnak, akkor a VW Depót neked szerkesztjük – csatlakozz hát hozzánk! Rendeld meg a magyar VW-közösség magazinját!

A megrendeléshez nem kell mást tenni, mint helyesen kitölteni az alábbi űrlapot.

Ha ajándékba szeretnéd adni a magazint, tehát más a postázási és más a számlázási cím, akkor az űrlap alján lévő rubrikát (számlázási cím) is kérjük kitölteni.

Jelen előfizetési ajánlatunk csak Magyarország területére érvényes.
Az előfizetések megújítását automatikusan végezzük, az időszak lejárata előtt emlékeztető levelet küldünk ügyfeleinknek.
Az előfizetés lemondását vagy a lakcímváltozást az info@vwdepo.hu email címen kérjük jelezni.

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .