Conditional Type 3

If they hadn’t found it, it would have never been an oldtimer, vagyis: ha nem találtak volna rá, soha nem lett volna belőle veterán. Aki angolt tanult annak ezt vágnia kell, aki pedig németet, annak pedig hegeszteni! Különben miért is ne lehetne egy Barbiból OT-s autó, amikor egy transformerből bármi építhető?


Különben sem Type, hanem németes egyszerűséggel: Typ (erről még lenne mondanivalóm, de majd később, ha még belefér). Tehát a bonyolult angol nyelvtan ezen traktusa jelen esetben érvényét vesztette, mert szerencsére vannak emberek, akik képesek múlt idővé változtatni a feltételes módot!

_mg_1074
Az ezredforduló környékén Nyíregyháza utcáin gyakorta feltűnt egy rózsaszínűre „fényezett” különleges, VW-jeles, négykerekű szerkezet, amelyből óriási hangládákból üvöltött a menő zene.

A teljes cikk a VW Depo 2016/szeptember-októberi – 163-ik számában olvasható. Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .