Dobozos Troll

Az 5,8 köbméteres raktérbe, majd egy tonna cuccot be lehet rámolni, méghozzá 2353 mm hosszúságban a felfelé nyíló hátsó ajtón át, ezért például az O.CT tuning által forgalmazott mindennemű termék is csont nélkül, akadálymenesen bejut ebbe a furgonba. A pécsi székhelyű cég átalakított T5-öse az idén ismét felhívta magára a figyelmet mégpedig dobozostól… Vagy dobozos troll?

#hashtag, lol, meg troll, meg izé… Amikor piacra került a T5 (2003-ban) még nem voltak ilyesmik, vagy csak a geek-ek tudták, hogy mik ezek, mára azonban mi is alaposan megismertük „őket”. Például ugye a troll olyasvalaki, aki a szerkesztőket, fejlesztőket, a fórumozókat, a kommentelőket, és a web közönségének egyéb tagjait próbálja zavarni, méghozzá szándékosan, kiaknázva az emberi viselkedés vagy egy online közösség normáinak gyenge pontjait, pusztán azért, hogy feldühítse az embereket.

IMG_2206

Talán ez a dobozos nem elég dühítő? Mi lett volna belőle, ha nem veszik kézbe a sorsát? Hát se hesteg, se semmi, pusztán termékközvetítő lenne. Az O.CT viszont ad a külsőségekre (is)! Egyetlen autójuk sem lehet olyan, mint a többi. Kell egy kis polgárpukkasztás, szándékos bosszantás, de az indokolatlannak tűnő normabontás is simán belefér, sőt szinte szakmailag kötelező!

A teljes cikk a VW Depo 2016/március-áprilisi – 160-ik számában olvasható.
Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .