Egy jó Passz…

A főnök vagyok. Általában nem beszélek sokat és nem szeretem túlagyalni a dolgokat. Azért fogadj meg egy jó tanácsot: vegyél már végre egy normális autót! Talán megérted: egy sima, meg egy dupla vé, karikába! Vágod? Nem? Még mindig nem? Akkor keress rá a neten, mert ott… konszernestül van! Hazagurulsz vele, aztán a többi már a te dolgod! Nem mondom el még egyszer! Nálad a labda, amit most kaptál, az olyan mint…

Passzát! No, most már aztán elég! – gondolta Hajdu Dávid, mert baráti köre annyit cinkelte japán autói miatt, hogy tele lett vele a micsodája, ezért 2010-ben váltott: magánszemélytől, négy évesen, 70 ezer kilométerrel vette meg ezt a hibátlan, (akkor még) gyári állapotú, Highline felszereltségű Passatot. Van akinek még ez sem elég? A Highline? Belülről okés, de az optikán folyamatosan felbukkantak a változtatások.
Dávid így emlékszik vissza: „Mindezzel, vagyis a gyári állapottal kábé egy évig nem is volt baj, viszont elindultam a lejtőn: megvettem az első 19 colos felnit… Na, itt megkezdte munkáját az alakformáló gépezet, mert ugye szép a nagy felni, de rá kellene ültetni. Hamarosan beszereztem hozzá a 60/40-es ültetőszettet, ami körülbelül egy hétig elégítette ki a mélyépítési szenvedélyemet, majd rájöttem, hogy még épp csak a felszín alatt kapirgálok, ezért inkább gewindén kezdtem agyalni.

A teljes cikk a VW Depo 2017/január-februári – 165-ik – számában olvasható. Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .