Ezerkilencszázötvenhét

Kinek mi jut eszébe erről az évszámról? Nekem speciel 1984. Hogy mi az, hogy? – kérdezhetnénk, ha baj lenne az elménkkel, de ki ne ismerné George Orwell klasszikus művét, mely az emberiség jövőjéről szól, bár az akkori jelenből gyökeredzik. Megjelenésekor a cikkben szereplő gépjármű is hasonlóan jövőbemutató volt mint a regény, csak egyáltalán nem volt negatív az eljövendő kor, amit sejtetett kialakításával.

Autóügyileg megszemlélve hazánk ötvenesévekbeli helyzetét – sőt a későbbit is – nem is számíthattunk arra, hogy tömeges számban jelenjenek meg népköztársaságunk útjain a népnek szánt autók, vagyis a Volkswagenek. A világ szerencsésebb tájain viszont már ekkoriban diadalútját járta egy újfajta koncepció, amit a VW tett az aszfaltra.

img_9927

 

A teljes cikk a VW Depo 2016/szeptember-októberi – 163-ik számában olvasható. Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .