Forever Kid

A munka legnehezebb része maga az elhatározás! A megvalósítás és a vele járó feladatok mindig a gyermeki énemet hozzák elő. Úgy vagyok az autó-építéssel, mint kiskoromban a játékkal: reggeltől estig kinn lettem volna az udvaron, ha édesanyám engedi… Mégis ez az első autó, amit érdemesnek tartottam egy kicsit „cicomázni”.

Kerényi Roland Zsolt Skoda RS-ére a 2016-os VW Depo Party-n figyeltünk fel. Igazán egyszerű a történet, hiszen az ilyen mértékben átalakított autóra – a karikában lévő jeltől függetlenül – mindenki könnyen szemet vet…

Roland, ezek szerint most már egy Skoda RS-sel játszol…
Mondhatni… Amolyan mesebeli figura vagyok, szegény ember legkisebb fia, öt-gyerekes nagycsaládból… Megküzdöttem ezzel az autóval, de úgy vagyok vele, ha valami elromlik, azt nem kidobom, hanem ha lehet, megjavítom. Három és fél év alatt cseréltem már benne kettős-tömegűt, hengerfejet, turbót, PD-elemeket, tandem-pumpát, lambda-szondát, meg egyebeket. Tisztában vagyok vele, hogy ez előbb-utóbb benne lesz minden használt-autós buliban.

 

A teljes cikk a VW Depo 2017/január-februári – 165-ik – számában olvasható. Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .