Hegyre fel!

Első Golfjával szinte az első kiránduláson megjárta: Eger közelében egy murvás úton leszakadt a kocsi hátsó felfüggesztése. A felfogatási pontoknál a korrózió erősebbnek bizonyult az anyagnál. A hátralévő tíz kilométert hilti szalaggal felkötözött futóművel tették meg… Azonban Péternek ez sem vette el a kedvét a típustól, sőt! Immár második Mk1-esét mutatjuk be ezekkel a hangulatos, nyári nosztalgiát ébresztő fotókkal.

Mintaszerű felújítás következett a „kis” baleset után, bátran mondhatjuk, hogy restaurálás, erről a VW Depo 2013-as cikke tanúskodik, ekkor mutattuk be a négy év alatt, csaknem eredeti állapotra helyreállított 1980-as zöld egyes Golfot. Nagy volt az öröm, főként, hogy egy év múlva két másik nagyon fontos életesemény részesévé is vált a veterán VW. Péter megházasodott, s mind az esküvői fotózáson, mind az esküvőn főszerepet kapott. Ezután azonban beütött a krach! A nagy nap után egy héttel összetörték a Váci úton, már másodjára sajnos.

A teljes cikk a VW Depo 2016/november-decemberi – 164-ik számában olvasható. Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .