Kabriológus zárt osztályon

Mister Stevenson világéletében a nyitható tetejű autókat preferálta. Addig-addig adta, vette ezeket a típusokat, míg egyfajta nemzetközi szaktekintéllyé vált. Aztán történt valami: egy kereskedésben szembetalálta magát a VW legújabb sportkupéjával.

Márk öt-hat éve volkswagenezik, s mivel az első VW-je is kabrió volt, így teljesen belemerült ebbe a típusba. Egész pontosan a Golf 3 kabrió húzta őt be a volkswagenizmus világába, aztán számolatlanul jöttek a további egyesek, hármasok, négyesek, amik elsősorban a hobbiautó szerepét töltötték be, de ha már a parádés kocsi ilyen emblémával villogott, akkor hétköznapi, rohangálós járműnek is ebből a márkából választott: Golfok, Caddy-k jöttek-mentek.

_MG_1541

Nos igen, Márk elég sűrűn váltogatja a kocsijait. Gyors fejszámolás, s még legszerényebben becsülve is legalább évente beújít egyet. Második generációs autókereskedő lévén nem is csoda. Édesapja évtizedek óta ezzel foglalkozik, fia pedig csatlakozott hozzá. A cégen belül Márk csak a VW kabriók adás-vételével/alkatrészeivel foglalkozik.

 

A teljes cikk a VW Depo 2016/március-áprilisi – 160-ik számában olvasható.
Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .