Kettes mindig legyen!

Baranya megye, azon belül is Pécs az egyik leg-volkswagenesebb – ha alkothatunk ilyen új melléknevet – város az országban. A régről, de inkább a léghűtéses szekcióban ismert nagy nevek – Vörös László, Breuer Zsolt – mellett egyre több fiatal autóépítő is figyelemre méltó wagenekkel kápráztatta el az utcák közönségét az utóbbi években erről a környékről. Közülük is kiemelkedik a gyerek korától Magyarországon élő Adis Mesic, aki mindig jó érzékkel választja ki autóit, s finom ízléssel formálja őket egyedivé.

Még 2008-ban ismerkedtünk meg vele egy gyönyörűen helyreállított, 1.9 TDI motorral szerelt, airride-os Golf 2 kapcsán Harkányban. Adis friss házasként ma már Pécsen él, és felesége, Alexandra esküvő szervezői, dekorációs vállalkozása mellett egyre inkább előtérbe kerülnek az autók is.

A teljes cikk a VW Depo 2016/november-decemberi – 164-ik számában olvasható. Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .