Madison

Ha Aranyvári Krisztián kettes Golfot épít, arról haladéktalanul tudósítani kell, mert eddig sem akármilyen példányok kerültek ki a kezei közül. Pedig úgy volt, hogy végleg felhagy a VW-hobbizással, de a szcéna újra bevonzotta, és végül is a család sem bánja a régi szenvedély felélesztését. Hallgassuk őt magát, hogyan mesél erről és új ketteséről.

2013-ban jutottam el ehhez az autóhoz, ekkor kezdtem bele újra az autóépítésbe! Nagyobbik fiam, Boldizsár születése előtt építettem a Martini Racing-es Golf 2 Syncrót, amit fájó szívvel ugyan, de sajnos eladtam, amikor megtudtam, hogy kisfiam lesz. Tulajdonképpen alkatrészenként szétárultam és úgy voltam vele, abba hagyom ezt a műfajt!
A fiam megszületése után aztán eljárkáltam azért a barátokkal ide-oda, találkozókra mint néző és egyre inkább nem hagyott nyugodni az érzés, hogy ezt én nem tudom abbahagyni, ez egy életérzés, amit nem lehet egyszerűen csak úgy félre lökni!

 

A teljes cikk a VW Depo 2017/január-februári – 165-ik – számában olvasható. Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .