Nekem nem kell más, csak téged akarlak!

Szép dolog a szerelem első látásra! Milyen csodás, amikor valaki már kisgyerek korában tudja, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz, milyen autóra vágyik stb., és mekkora sikerélmény, amikor mindez összejön! Attila is tudta mit akar: Audi A6, 1.9 TDI és… nincs és: Ez van! A határozottság a konkrét célkitűzések elérésében többnyire eredményre vezet.


Nem szép dolog elvenni, elszeretni más tulajdonát! Ez az ige már a Szentírásban is szerepel, de Attila minden akadályt elhárítva, tudatosan hajtott erre a kocsira. Addig-addig fűzte egyik barátját, míg az végül megunta, és eladta neki a nem eladó Audiját. Első épített autó. Mindennek a haveri kör az oka! Sokat bandázott a szerelő barátokkal, akik belevitték az autóépítés sűrűjébe, és ott tapasztalta meg, hogy milyen jó élet is ez!

crw_9384-edit-edit

Köztük ragadt rá minden tudás, olyan is, ami csak az – egyelőre még nem létező – „Autóépítés nagykönyvében” van megírva. Azóta olyanná vált, mint a jó gazda, csak éppen tyúkok helyett ő az autókkal fekszik és kel.
„Autófanatikus ember vagyok, azon belül is az öregebbeket favorizálom.”– jelenti ki. Hát, már csak rákérdezek, neki mi az öreg autó, hiszen a fiatalember mindössze 24 éves… Például a ‘90-es évek autói számára már öregeknek számíthatnak, de ő azért visszament egészen az ötvenes korosztályig. A kedvencek persze a négykarikásak, meg a szimpla-duplavések.

A teljes cikk a VW Depo 2016/szeptember-októberi – 163-ik számában olvasható. Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .