www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Örökzöld nirvána

Messze fújt a passzátszél, egészen az USA Észak-nyugati csücskéig és csakúgy mint az egykor kivándoroltak egy része, ez a Passat is hazaérkezett nyugdíjas korára.

Fenyők és disszonáns akkordok hazájából tért vissza az Óvilágba Vincze Tamás Volkswagen Passat B3-ja. Rogyásig lehetne sorolni a cal-look Bogarakat és Transportereket és a hozzájuk tapadt kulturális közeget. Szörf, bikinis csajok, napsütés, homokos tengerpart, a visszhangosított Fender-gitárok tiszta hangját, a szabadságot, a pálmafákat, a soha véget nem érő nyár tévképzetét.

_MG_1342
_MG_1345Washington állam ezzel ellentétben mindennek az antikultúráját képviseli sok tekintetben. Hideg, elszigeteltség, havas éjszakák, szürke tengerpart, eső, erdő, motoros fűrész. A tetőre rögzített szörfdeszkákat felváltja a csomagtartóba zsuppolt sátor és hálózsák, a fürdőnadrágot a flanel ing, a széles mosolyt a lángokba merengés, a lehajtható tetejű dizájn-autókat a dobozos, használatra tervezett darabok.

A bogár, mely a náci Németország szimbólumából avanzsált az ezzel szöges ellentétben álló amerikai hippimozgalom jelképévé, úgy irtja ki a családcentrikus, funkcionális Passat a játékosságot az ősapából.

De ez jó.

 

pg_0001A teljes cikk a VW Depo 2016/január-februári – 159-ik számában olvasható.
Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

Oszd meg a közösségi oldalakon!

TLX_125x125_web

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

[instagram-feed]

AABCarLogo125x125

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close