Semmirevaló

Valahogy sosem tudtam magam elképzelni egy TT-ben… Annak ellenére, hogy mérete és tulajdonságai alapján tökéletes lenne számomra, ráadásul ez az autó nálam minden szempontból benne van a Top 3-ban! Lehet, hogy csak az irigység mondatja velem, hogy talán mégis semmirevaló?

Húúú! Mondhatom forrong a levegő a TT-körül! Talán sokakban ellenérzést kelthet ez a műremek, amit egyszerűen nem tudok másnak nevezni! A formája kikezdhetetlen, minden porcikája tökéletes, a motorizáltsága perfect, ráadásul a menettulajdonságába sem lehet belekötni. Pontosan ezért néztem utána a neten a témának! Kíváncsi voltam, vajon mások is így gondolják? Íme egy kis ízelítő:
(…) 3-400 kilométerre nyugatra ez bizony tömegcikk. A középosztály második autója! (…) Hmm, kissé túlzol ezzel a ‘tömegcikk’ kijelentéssel… ez a kocsi sehol se tömegcikk… ez a kocsi a „semmire se jó” kategória…”) (…)

A teljes cikk a VW Depo 2016/november-decemberi – 164-ik számában olvasható. Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .