Tyúkólból Chick on wheels

Maja! Milyen kedves név, milyen kedves arc! Néz rád azokkal a hatalmas szemekkel… sok mindent el lehet érni ilyen fegyverekkel, és sok minden kiolvasható belőlük, de az talán nem, hogy a hölgy már gyermekkorában golfos lett, s huszadik szülinapjára bátyja megajándékozta kedvenc járművével… Persze nem ezzel kezdődött a testvéri adok-kapok.

Maja és Gergő, Gergő és Maja face-to face, azért osztották egymást rendesen kiskorukban. Milyen szép is tud lenni a testvéri szeretet! Maja mindig ott kellemetlenkedett a Gergő által szerelt autók között, alatt és benne. „Menj már, mit keresel itt? Babázzál inkább!” – próbálták határozottan elküldeni, de azért így utólag nem is volt olyan nagy baj, hogy ott téblábolt a fiúk között!

Addig-addig ment ez így, míg végül a húgocska nagyobbacska lett és immár rá szerette volna tenni a kezét tesója éppen épülő Golf 1 kabriójára! Na, azt már nem! Inkább veszek neki valamilyen szakadt Golfot, aztán majd ha ráérek, megcsinálom – gondolta Gergő.

A teljes cikk a VW Depo 2016/november-decemberi – 164-ik számában olvasható. Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .