Wany

Amikor egy célt kitűzve nagyon messziről elindulsz, és nem oda érkezel, ahova tervezted. De ezt az utat is élvezed. Nos, ennek az eltérített hobbi autós bulinak ez lett a vége.

Elég messziről indul a kocsi története. Komoly projektként egy buggy építéséhez kerestem donort. Nyilvánvalóan ennek a potenciális donornak megvannak a kívánt paraméterei, ami alapján kutattam hónapokon át. Az egyik alany menthetetlenül rozsdás volt, a másiknak a motorja volt használhatatlan, a harmadiknak a papírjai nem voltak rendben. Ami jó lett volna, azt meg azonnal elvitték mire a trélert megszerveztem. Aztán volt olyan is, ami csak egy motor meg egy padlólemez meg egy karosszéria volt plusz valamilyen papírok mindezekhez. Így külön, a város három különböző raktárában hordozva a pókhálókat. Amúgy a célnak akár így is jó lehetett volna, de azok a fránya papírok meg a bürokrácia…

01

Megtanultam a keresgélés során, hogy az autón túl az egyik legfontosabb tényező a korrekt dokumentáció. Sok problémától óvja meg a vállalkozó kedvű autóépítőt.

A teljes cikk a VW Depo 2016/szeptember-októberi – 163-ik számában olvasható. Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .