1.9TDI Golf 3 Variant Syncro

Sziasztok! Az én problémám a következő lenne, amiben a segítségeteket kérném:

A difire ugyebár rámegy az elektromos csati na meg a vákum. elvileg a csati a szabadonfutót kapcsolja. Rá van dugva de hogy most az ott csinál e valamit vagy nem hmm…jó kérdés!

A másik a vákum azis rávan dugva, a motortérbe érkezik meg ez a cső és az lenne akérdésem hogy hova kéne azt dugni pontosan mert nekem szerintem csak be van dugva ‘oszt jóvan’. Egy másik kombi syncrossal beszéltem neki is átnézték az autóját, hajtott is a hátulja neki is, de kiderült rossz helyre lett kötve aztmondta utána brutál lett! Én már kipróbáltam a tavaly télen, hajtani hajt működik elvileg, de olyan nehézkesen akar „kilinccsel előre menni” most jön a kérdés, hogy ez a legnagyobb bajom? 🙂 igen ez is mert ha már rajta van működjön is! Valahol itt olvastam ha gyújtás rajta van és rükit kapcsolok kattan a difi. Na nekem ilyet még sosem csinált! Ezért gondolok arra hogy nem működik teljesen csak amennyit nagyon muszáj neki! tudna nekem ebben valaki segíteni esetleg? Mindjárt jön a hó!!! 🙂 Köszi előre is!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .