Golf MK3 2.0 8v Syncro

Sziasztok,

Hol is kezdjem… Az autót Júni 6-án vettem, tehát lassan 3 hónapja.
Pár dolog történ vele ez idő alatt. De inkább a képek beszéljenek:
https://picasaweb.google.com/109241343938272557652/GolfMK3
Kívülről ilyen volt megvétel után 1 héttel:

Belsejét kb 5 órán keresztül takarítottuk, ebből 4 volt a porszívózás, mivel valamelyik előző tulajnak volt egy fehér szőrű kutyája… Egy élmény volt 🙂 Viszont utána egész emberi formája lett a belsejének 🙂

A kormáyn cserés volt, mivel a gyári nem volt túl jó állapotban, később valami gyári kormány megy vissza, csak még kikéne találnom, hogy melyik 🙂 Egyelőre egy kesztyűs OMP Corsica replikám van.

Kívülről annyi tortént, hogy a hátsó lökös lelett cserélve fényezetlenre, hátsó szárny és a hűtőrács, plusz a két jel is lelett fújva struktúr fixxel, tükörborítások és a díszlécek matt feketére lettek fóliázva, bekerült egy fix FK gátló+rugó kombó, ami 6 centivel teszi lejjebb az autót, jövőre bekerül alá az állítható futómű is, Plusz ami vissza van az a polo 6n2 fényezetlen kilincs, fényezetlen lökös előre is, gyári kipuff, mert a jelenlegi nagyon hangos és nem igazán illik az autóhoz, vento front, plusz átlesz fóliázva az egész autó valami ütős színre.
Kerék is egyelőre lemezfelni plusz golf 4 dísztárcsa. Hát egyelőre ennyi 🙂
Itt még a 14-es MIM felnivel

Itt már a 16os Renault lemezfelni és a dísztárcsa van fent:

Itt már a fényezelten lökössel és az egyik jó barátom autójával. Sok midnent köszönhetek neki, Nélküle sehol nem tartana az autó 🙂

Itt pedig az egyik fehérvári pajtás friss szerzeményével:

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .