Szélvédő csere HIMI HUMI módra

                                                Mercedes 124 első szélvédő üveg beázása

 

A mai napon érkezett egy Mercedes 124-es avval a panasszal, hogy beázik a szélvédője és mozog is az üveg. Az előzetes szemrevételezés alapján tényleg ki volt mozdulva az üveg és a ragasztó nem fogta a szélvédőt. Megkezdődött az autóüveget körül vevő alkatrészek leszerelése ablaktörlő,díszlécek és levélrács . Miután ezek lekerültek óvatosan kinyomtuk a szélvédőt és kivezettük a kivágó drótot nagyon oda figyelve körbe vágtuk a ragasztó felületét de alig kellett az éles szélvédő kivágó drótnak vágni. Ezután kiemeltük helyéről az üveget nem lepődtünk meg a szörnyű látványtól. Sajnos nagyon sok szakszerűtlen beszerelés van ebben az iparágban manapság már mindenki foglalkozik vele és akár az utcán az ügyfél lakhelye előtt vagy a garázsában vagy a munkahelyén kicserélik a SZÉLVÉDŐÜVEGet  természetesen  a beragasztáshoz szükséges feltételek nélkül. Ezért találkozunk a következő problémákkal amik jelen esetben fenn állnak a szélvédőhőz nem tapadt a ragasztó vagy elvált tőle, a tető kárpitba belevágtak és a műszerfalba is és mivel nem volt szakszerű a beépítés már meg indult a rozsdásodás a karosszéria bal alsó részén  .És mind ezek mellé kicserélték az autóüvegét  egy ismeretlen márkájú (LUMI GLASS) szélvédőnek nem nevezett üvegre.

Mi AUTÓÜVEGESek tudjuk milyen szélvédőt szabad beépíteni, hogy ügyfeleink ezekkel a hibákkal ne találkozzanak nem véletlenül adunk 10 év beázás elleni garanciát az általunk forgalmazott és beszerelt szélvédőkre.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .