Bulliztunk, pólóztunk, golfoztunk a Party-n

Egy héttel ezelőtt ilyenkor már tiltásig feszültek az idegeink… Nagy izgalommal készültünk a 15-ik VW Depo Party-ra. Egy sor bizonytalansági tényező nehezítette a munkánkat. Azt hihetnék, hogy ennyi tapasztalat után már minden olajozottan működik, mégis, ahogy közeledett a július 23-i dátum, úgy növekedett bennünk az aggodalom.

Vajon milyen idő lesz? Napról napra váltakozik az előrejelzés… Ha esik, akkor is eljönnek majd? Az orrunk elől megvették a kiszemelt tombolafődíjat… Vajon a hirtelen jött „fedél nélküli szükségmegoldás” is tetszeni fog a közönségnek? A zsűritagok kétharmada kicserélődött… Bírni fogják a feszített munkatempót? És a többi, és a többi…
A sok-sok előzetesen nyugtalanító kérdésre aztán frappáns választ adott maga a rendezvény. Az utóbbi évek egyik legjobb hangulatú party-ja lett az idei, még az időjárás is a pártunkra állt.
Most, amíg Makovinyi Zoltán fotóit nézegetjük, arra gondolunk, ennél jobb helyszínt ki sem lehetne találni a rendezvénynek…és már kezdhetjük is az újratervezést! Az a hír járja, hogy jövőre kezdik a kastély és a park teljes felújítását, ami könnyen lehet, hogy számunkra azt jelenti, új helyszínt kell majd keresnünk…

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .