A VW depo, a Cult Society és az RS Tuning bemutatja

 DEPOSCAR 2010

Szavazzunk a VW depo legstílusosabb autóira!

Ladies & Gentleman, the nominees are!

Ágh Ferenc Vento Coupé Kovács Krisztián Apal Buggy Bognár Géza VW 1200 Diricz Tamás Golf Mk1 Polgár Zoltán Mk2 TD
Dr. Nagy Gábor VW 1303 Erb Vilmos Mk2 GTI 16V Kaponyi Martin Golf Mk1 Kereszthidi Ghia Nyúl István Golf 4
Megadja Zoltán Passat VR6 Ioan Vlad 1303 Cabriolet Wolford Ferenc Mk1 VW Scirocco Szabó László VW 1300 Szaszovszky Róbert Golf Mk3 TD
Tóth Balázs VW Kabriolet Kutassy Gábor Golf Mk2 Cziffra József VW 1300 Komócsin Zoltán Polo 6N Tóth Róbert T2 Transporter
Takács Zsolt Corrado G60 Szalma Sára VW 1302 Kardos Ferenc1303 Cabriolet Tanka Balázs Passat CC Szmodics János Mk2 VR6

Immár hagyományosan, az év elején a VW depo is megtartja Oscar, azaz DepOscar választását. Az olvasókat kérjük, hogy ítéljék meg az elmúlt év legszebb autóit. Íme a jelöltek listája. Összesen 25 stílusos Volkswagen közül választhatunk. Ha nehéz a döntés, érdemes újra átlapozni a VW depo 2009-es számait és a részletek ismeretében véleményt alkotni, melyik hazai lég-, és vízhűtéses autóra adjuk szavazatunkat. A két DepOscar díjas ajándéka egy-egy serleg, a magazinból kivágható szelvényen voksolók között pedig 100 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékokat és vásárlási utalványokat.

Így szavazhatsz:

Szavazni egy léghűtéses és egy vízhűtéses típusra lehet* a jobb oldali oszlopban név melletti jelölőnégyzettel, majd az „Elküldöm a szavazatomat” gomb megnyomásával 2010. március 5-ig. A rendszer egy IP-címről csak egy szavazatot számít fel. A szavazat postán is elküldhető: VW depo szerkesztőség – 3104 Salgótarján, Pf. 8. A nyertesek neveit a 2010/4 számban közöljük.
*(Az egyes autók felett a fotózás idején tudomásunkra jutott tulajdonos neve szerepel és ő jogosult a díjra is)

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .