Amikor a kihívás és a szín dönt!

Egy szép napon, valamikor 2014-ben, egy Budapest peremén lévő kereskedésben rátaláltunk a már sír felé tartó kis Volkswagenre, melyben egy dolog megragadta Zolit, mégpedig a gyönyörű és relatív ritka jég kék színe, mely az utolsó reménysugara volt az autónak, hogy sérült állapota ellenére valaki beleszeressen.

A kereskedő elmondása szerint sok vállalkozó szellemű keselyű jött el megnézni a kocsit, de a sérülés mértéke miatt megrettentek a javítástól, ezért a Golfot mindenki hagyta tovább senyvedni a mai fogyasztói társadalom által ásott vermében. Zoli viszont nem ijedt meg a kihívástól, illetve a látványtól sem, mert már volt dolga ennél gyászosabb állapotú autóval is az eltelt évek során. Az elrettentő külleme ellenére a színe és minimális futásteljesítménye erőt adott az újrakezdéshez. Zoli látott benne fantáziát, amit mások nem.
A teljes cikk a VW Depo 2017/január-februári – 165-ik – számában olvasható. Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .