AMTS 2021 – még a tömeg előtt körbeszaladtunk a Tuning Show-n

Sikerült az elsők között bejutni az immár két éve várva várt Autó Motor és Tuning Show-ra. Tegnap reggel kilenc órától nyitva állnak a Hungexpo kapui. Ha még nem indultál el, ne késlekedj! (Fotók: © Besenyei Gergely)

Az AMTS-t, hazánk és a térség legsokszínűbb autós rendezvényét idén rendhagyó módon augusztus utolsó hétvégéjén 27–29-e között tartják a Hungexpón.

Egy belépő áráért négy pavilonnyi látnivaló

Ahogyan az elmúlt tizenöt évben megszokhattuk, megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér a show. Felhozatalában az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok is szerepelnek.

Egy belépő áráért négy pavilon, valamint a hatalmas szabadtéri terület kínálatában, a három nap alatt ezernél is több járműkülönlegességet, tíz tematikus rendezvényt, Off-Road Show-t és Drift versenyt láthatnak az odalátogatók.

Továbbá a Miss AMTS Szépségverseny látványvilága mellett idén egyedi sportkupéval gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató. Ingyenes mini-AMTS keretei között, teljes nyilvánosság előtt, a Lurdy Házban épült át nemrégiben az Automobil és Tuning Show nyereményautója, egy Mini Cooper Coupé. Az impozáns sportkupét az AMTS bármely látogatója megnyerheti, aki felnőtt, vagy családi belépőt vásárol a rendezvényre. A show utolsó napján kisorsolásra kerülő autót szakavatott csapat alakította át egy hónap munkával.

A jegyvásárlással Mini Cooper Coupét nyerhetsz

A tuningalapot egy 2011-es évjáratú Mini Cooper Coupe adta, amely számos típusazonos alkatrésszel, sportosabb kaszni-elemekkel, ültetett futóművel és nagyobb felnikkel gazdagodott, valamint design és multimédia terén is teljesen megújult utastérrel várja a nyertest. A pontot az i-re az egyedi, háromárnyalatú fóliázás tette fel, de a majdani szerencsés új tulajdonosa első kilométereit is a szervezők állják, hiszen a kupé mellé 50.000 Ft értékű üzemanyagutalvány is dukál.

Az autót az augusztusi show bármely látogatója megnyerheti. A nyereményjátékon való részvétel feltétele mindössze legalább egy felnőtt, vagy családi jegy megvásárlása az AMTS-re és az azzal történő online regisztráció – ezek után pedig már csak a show utolsó napján kell izgulni, hiszen közjegyző jelenlétében, a rendezvény nagyszínpadán ekkor sorsolják majd ki a Mini új gazdáját.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .