Apróhirdetési rovat szabályai

A VW depo honlapjának apróhirdetési szolgáltatása minden belföldi vagy külföldi természetes személy számára ingyenesen igénybe vehető. A rendszer használata havonta 5 darab bejegyzésig ingyenes. A kereskedelmi mennyiséget meghaladó áruk, használt cikkek hirdetésével, vagy ötnél több hirdetés elhelyezésének szándékával kapcsolatban kérjük, keresse a Wendellpress Kiadót.

A feltöltött hirdetések 30 nap múlva automatikusan törlődnek a rendszerből.

Jogi személyek, gazdasági társaságok az apróhirdetési szolgáltatást nem vehetik igénybe. A Kiadó fenntartja a jogot, hogy a VW depo honlap apróhirdetési tematikájába nem illeszkedő hirdetéseket törli, egyes felhasználókat, e-mail cím, IP cím, telefonszám, termék, vagy kifejezés alapján kitilt a szolgáltatás eléréséből.

Az apróhirdetési oldalakon elhelyezett adatok bármilyen további médiában történő felhasználása tilos.

A hirdetésekben nem szerepelhet olyan tartalom amely:
• jogszabályba, a reklámtörvény tilalmaiba ütközik, illetve ennek gyanúja felmerül;
• bolt, szolgáltatás, cég, weboldal hirdetése
• nem a rovat jellegének megfelelő, duplikált, vagy nagy mennyiségben feladott, technikai problémákat okozó tartalom;
• szerzői jogokat, személyhez fűződő jogokat, kegyeleti jogot, valamint személyes adatok védelméhez való jogokat sért;
• erőszakra, jogszabálysértésre buzdít, illetve a személyes vagy közbiztonságot, környezetet, illetve természetet károsító magatartásra ösztönöz, önkényuralmi jelképeket tartalmaz;
• hiányos, megtévesztő tartalmú vagy a valóságnak nem megfelelő adatokat tartalmaz;

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a VW depo honlapjának apróhirdetési rovatában elhelyezett adatok, anyagok, információk tartalmáért a felhasználó felelősséggel tartozik, valamint az illegális tartalmú hirdetések feladása hatósági eljárást vonhat maga után.

A VW depo apróhirdetési rovata automatikus működésű, az itt közölt információk számítógépes program által generált oldalak, illetve felhasználók által létrehozott tartalmak, melyet a Kiadó csak időszakosan, technikailag ellenőriz, de a valóságtartalmát nem vizsgálja. Ezért a Kiadó nem vállal felelősséget az oldalakon elhelyezett információk, hirdetések tartalmáért, azok helyességéért vagy valóság tartalmáért..

A Kiadó nem köteles a tartalmak eltávolításáról, esetleges formai, nem lényegbeli megváltoztatásáról értesíteni a tartalom létrehozóját! A Kiadó nem vállal felelősséget semmiféle kárért, nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek az üzemeltető weboldalain található információból fakadnak ill. azzal kapcsolatosak.

A Kiadó nem vállal felelősséget az apróhiretési szolgáltatás szüneteltetéséből, illetve esetleges leállásából eredő károkért, továbbá nem vállal felelősséget a változtatásokból eredő károkért sem.

A VW depo apróhirdetési szolgáltatását minden felhasználó saját felelősségére használja.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .