Átlag felett

Tibor tipikus példája annak, ahogyan a legtöbbünk elkezdett golfozni. A különbség csak annyi, hogy az ő minőségbeli elvárásai valószínűleg jóval magasabban vannak a megszokottnál. Íme az ő története, saját megvilágításban.

»Régen volt a családban egy 32B Passat. Kicsi voltam még, de imádtam, mai napig nem tudom megmagyarázni miért, de csak erre tudom vissza vezetni a VW-mániámat. Tizennégy évesen már csak Volkswagenekről beszéltem, és mondogattam mindenkinek, hogy amint lehet, tuti lesz egy Golfom.

DSC_0066

Nem tudtam még, hogy melyik széria, de azt tudtam, hogy bármelyik is lesz, abba VR6 motort kell raknom. Végül nem így lett, mert eladtam az első autónak vásárolt 1.6-os hármasom (friss jogsival vettem, botrányos állapotban, sok idő ment rá, míg használható állapotba került). Már csak ezért sem akartam átépíteni, gyárilag VR6-ot szerettem volna.

Gyakorlatilag teljesen az autóknak szenteltem az életem, nem fért bele más hobbi 🙂 Annyit tudok erről a VR6-ról, hogy 2002-ben hozták be az országba Svájcból, 2013 közepe óta vagyok én a harmadik tulajdonosa. Nem volt kifejezetten rossz állapotban, de rengeteg szemmel látható nyoma volt a sok nem megfelelő javításnak…«

 

pg_0001A teljes cikk a VW Depo 2016/január-februári – 159-ik számában olvasható.
Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

Oszd meg a közösségi oldalakon!

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

2 thoughts on “Átlag felett

  1. Sziasztok!
    Mi a különbség a vr6-nál, láttam olyat ami úgy néz ki mint a gti-n és láttam olyat ami kívülről úgy néz ki mint egy gl. Mi ennek az oka?
    Üdv

    1. A VR6 optikája nem egyezett meg semelyik másik felszereltségi szinttel. Egyedi volt kívül-belül.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close