Az év utolsó VW Depója

Még időben szólunk! Az ünnepi hangulatot mi sem emelheti jobban, mint egy VW-rajongóknak szóló ajándék magazin. Míg a többiek „csak még ezt kóstold meg”-bejglit majszolnak, addig az igazi fauvés kedvenc magazinjába feledkezve háríthat, s többek közt az alábbi cikkekkel merenghet el a nagy család legszebb ünnepén.

Miután kifejtettük szubjektív véleményünket az autóipart éppen lázban tartó dízel-skandallumról, egy kissé „elátkozott”, de azért nagyon is tartalmas, három nagy nemzetközi találkozót is felölelő túráról számolunk be (Bad Camberg, Pat’s Open Day, Bug-In).

vwd158_CIMLAP_1

Az állandó „Apropó” után masszív képes riportot közlünk a hungaroringi Volkswagen találkozóról, melynek keretében például az újra aktív Corrado Club egyik frontemberével is interjút készítettünk.

pg_0047

A bemutatók sorát a korábbi bejegyzésünkben már említett Bentley Passat nyitja, majd a csillogó Porsche 356 után egy Piszkos kis pondró került a lapok közé.

pg_0021IMG_1211

A veterán rovatot egy különleges Porsche megismerésével, illetve instagramos képekkel és a Klub Híradóval zárjuk.

pg_0039

Népszerű Deposta rovatunkbana PDG-s Jettáját mutatja be Kiss Zoltán.

pg_0055 pg_0061

A buszosoknak egy Családi Zenevagonnal, az audisoknak pedig RS-stílusba öltöztetett A6-ossal készültünk.

Természetesen Enyedi Zsolt most is választott egyet deporos képei közül. A hozzá kapcsolódó megható történet pedig tökéletesen passzol a karácsonyfa alá.

Itt virtuálisan fel is lapozható a magazin előzetese, a hátsó borítón a 25 éves(!) MBK jubileumi programsorozatával, de szeretnénk, ha minél többen meglepnétek magatokat, vagy egy érdeklődő ismerősötöket a nyomtatott magazinnal.

Keresd az kiemelt benzinkutakon, illetve az Inmedio és Relay újságárusoknál.

 

 

 

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .