COPYRIGHT

COPYRIGHT

Azzal, hogy belép a www.vwdepo.hu internetes oldalaira, ráutaló magatartással elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

1. Az vwdepo.hu internetes oldalain („lap”) található tartalom a WendellPress Bt. („kiadó”) szellemi tulajdona.

2. A WendellPress Bt. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A vwdepo.hu oldalainak megjelenítésére, működésére vonatkozó megoldások, a lap oldalain feltüntetett, felhasznált és a vwdepo.hu oldalakkal egyébként kapcsolatos adatok, információk, ikonok, logók, védjegyek, domain nevek és egyéb megjelölések a Magyarországon hatályos jogszabályok és nemzetközi szerződések és egyezmények által biztosított keretek között jogvédelemben részesülnek.

3. A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

4. a WendellPress Bt. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

5. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A WendellPress Bt. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

6. A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

7. A vwdepo.hu domainnév, valamint a „VW Depo” név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása kizárólag a WendellPress Bt. előzetes és írásos hozzájárulásával lehetséges.

8. A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

9. A VW Depo írásaiban és a vwdepo.hu oldalain közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek, pontosságukért, a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk. A lap használata a felhasználó saját felelősségére történik. A kiadó nem garantálja a vwdepo.hu hibamentességét, és az oldalak elérését biztosító szerver vírusmentességét.

FÓRUM, NYILVÁNOS KOMMUNIKÁCIÓ

Szolgáltatásaink részét képező nyilvános, ellenszolgáltatás nélkül használható kommunikációs csatornákat (például fórumokat) minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. A különböző hozzászólások szerzői joga az adott felhasználót illeti, ugyanakkor WendellPress Bt-nek joga van azokból korlátozás nélkül idézni, illetve azokat sokszorosítani. A hozzászólások harmadik fél által csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetőek le, illetve terjeszthetők, és azokat kizárólag a WendellPress Bt. írásbeli hozzájárulásával lehet felhasználni.

A közzé, vagy elérhetővé tett tartalomért, ideértve a tartalom által okozott vagy egyébként azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag a közzétevő felhasználót tartozik felelősséggel. Amennyiben a fórumokon közzé, vagy elérhetővé tett tartalommal kapcsolatban harmadik személy, hatóság vagy bíróság igényt támaszt vagy eljárást indít, az ilyen igényekkel vagy eljárásokkal kapcsolatban felmerülő valamennyi kiadást, költséget és kár megtérítését a felhasználó magára vállalja.

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a nyilvános kommunikációs csatornákon megjelenő hozzászólásokra a nyilvános közlésekre érvényes különböző jogszabályok az irányadóak (1986. évi II. törvény, 1978. évi IV. törvény).

A VWDEPO.HU LINKELÉSE

Amennyiben Ön a saját weboldalán a vwdepo.hu oldalára (vagy bármelyik elemére) mutató linket, vagyis hiperhivatkozást, (Link) kíván elhelyezni, azt kizárólag a következő feltételek betartása mellett teheti meg.

1. A Weboldalra utaló linket kódjában tartalmazó weboldalnak (Linkelő Weboldal) tartalmaznia kell a VW Depo logóját (Logó)
2. a Linkelő Weboldal a Logónak sem méretét, sem megjelenítését nem módosíthatja;
3. a Link kizárólag a Weboldal tartalmára mutathat, a tartalom többszörözése, másolása vagy frame-ek (illetve egyéb keretek) használata nem lehetséges;
4. a Linkelő Weboldal nem keltheti azt a benyomást, hogy a VW Depo javasolja vagy támogatja az adott oldalon forgalmazott vagy kínált szolgáltatás vagy termék igénybevételét vagy megvásárlását;
5. a Linkelő Weboldal nem szolgáltathat vagy tartalmazhat valótlan információt a vwdepo.hu és a Linkelő Weboldal fenntartója között fennálló jogviszonyról és általában a kiadóról;
6. a Linkelő Weboldal nem tartalmazhat jogszabályt, harmadik személy jogait, vagy a közízlést sértő tartalmat.

Ezen szabályoktól eltérni csak a WendellPress Bt.-vel kötött (pl. bannercserékre vagy hirdetési illetve együttműködési kampányokra vonatkozó) írásbeli megállapodás alapján lehet.

A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén a kiadó jogosult lesz a Weboldalra mutató Link azonnali eltávolítását, és a jogsértéssel felmerült kárának megtérítését követelni.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .