Faceboom!

Azt súgta a szél, hogy a 2015 májusi számunk Golf-sztárjának tulajdonosa beújított egy négykarikásat, amit akár hamarosan le is fotózhatunk, ha időnk engedi. A nyár erre tökéletes, és amikor az autó teljes valójában megjelent a fókuszban, váratlanul hatalmasat durrant!

Nemcsak képletesen, de hanghatását tekintve is – erről például a VW Depo Party közönsége szintén meggyőződhetett az idén… de ne szaladjunk még ennyire előre!

Budapest egyik ipartelepekkel zsúfolt részén beszéltük meg a találkát, s pont igencsak esőre állt az idő. Ha szemünk nem akad meg azon az egy-két kisebb fán, aminek még zöldelltek a levelei, akár a mostani komor őszi képnek is beillett volna a szeles, szürke helyszín.

Aztán távolról vészjósló dübörgés hallatszik, de nem az ég dörög, hanem lendületesen berobog az A4 Cabrio. A dobpergés szó szerint a kipufogóból érkezik, a kívülállók számára csak harsány öltözékhez hasonlító küllem pedig olyan erős kontrasztban van a környékkel, mintha egy celeb várakozna itt az Illatos úti buszmegállóban.

A teljes cikk a VW Depo 2017/szeptember-októberi – 168-ik – számában olvasható. Keresd a kiemelt benzinkutakon, valamint az Inmedio és Relay újságárusoknál.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .