König Kunde Award: Első a California

Az ügyfelek ismét döntöttek, a Reisemobil International és a CamperVans szaklapok által meghirdetett König Kunde Award 2015 választáson a Kishaszonjárművek kategória győztesének pedig a Volkswagen Haszonjárművek kemping autóját, a California modellt választották.

A díjat a düsseldorfi Caravan Salon kiállításon vehette át Olivier Bousquet, a Volkswagen Haszonjárművek California sorozatának termékmarketingért felelős munkatársa. „Ez az elismerés számunkra különösen értékes, hiszen az ügyfelek választását tükrözi. Az ő véleményük a mérce járműveink megalkotásánál. Célunk, hogy egyedülálló lakóautó és kemping járműveink által kínált minőség, mindennapi használhatóság és sokoldalúság minden út során – legyen az a munkába vezető, a bevásárlást intéző vagy akár a kikapcsolódást célzó – megtapasztalható és átélhető legyen.” – nyilatkozta Bousquet.

Az első helyezés és a különdíjak megerősítik a California szegmensében betöltött vezető szerepét. A California több mint 8 000 kiszállított darabbal kategóriájának legkeresettebb kemping járműve. A kiállításon a Volkswagen Haszonjárművek első alkalommal mutatta be a nagyközönségnek a California családot, amely a California Beach és a California Ocean modellek mellett a California Coast változattal bővült. A California Coast manuálisan nyitható tetőszerkezettel, fabetétekkel díszített alumíniumból készült konyhabútorral inkább kemping jármű, mint személyautó, a mindennapi használhatóság során kötött kompromisszumok nélkül. Öt ülőhelyével remekül példázza, milyen átgondolt koncepciót követ a California. Nemesacél mosogatóval felszerelt konyhája, 42 literes hűtőszekrénye, két égős gáztűzhelye számos további tárolóval kiegészülve maximális kényelmet biztosít akár hosszabb utazások alkalmával is.

Szeptember 19-én a Hungaroringen megrendezésre kerülő Volkswagen-találkozó Transporter Hippifalujában is sok hasonló Volkswagen Haszonjárművel találkozhatnak azok, akik kilátogatnak az eseményre.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .