Pókember idegenben – az Audi és a Sony együttműködésével

A tisztán elektromos Audi e-tron* mellett az Audi A7* és az Audi Q8* is feltűnik a Sony Pictures forgalmazásában a mozikba kerülő „Pókember: Idegenben” című filmben.

Tom Holland Peter Parker szerepében jelenik meg az Audi legújabb digitális tartalmában, amelyben szerepet kapott a tisztán elektromos Audi e-tron GT tanulmány
Az Audi szponzorként támogatja a Sony Pictures gondozásában megjelenő „Pókember: Idegenben” film hollywoodi világpremierjét

Audi has teamed up with Sony Pictures Entertainment to release exclusive digital content ahead of this summer’s upcoming film, Spider-Man: Far From Home.”

Az Audi és a Sony Pictures Entertainment összeállt, hogy a nyáron bemutatásra kerülő „Pókember: Idegenben” filmhez exkluzív digitális tartalmat jelentessen meg. A rövidfilm címe „Tudományos kiállítás”, ahol Peter Parker (Tom Holland) és legjobb barátja Ned (Jacob Batalon) az iskolai tudományos versenyen kerül szembe igen komoly versenytársakkal. Prezentációjuk megmentése érdekében Peter versenyt fut az idővel, hogy megszerezze a tökéletes tudományos fejlesztést: a tisztán elektromos Audi e-tron GT tanulmányt.

Íme a rövidfilm:

„A Sony Studios vállalattal történő együttműködésünk tökéletes lehetőséget biztosít az Audi elektromos offenzívájának látványos bemutatására és arra, hogy egy igen nagyszámú és elkötelezett közönségnek ismerje meg ezt a fontos technológiát. Éppen ezért a termékelhelyezés lényeges szerepet játszik az új márkastratégiánkban.” – nyilatkozta Sven Schuwirth, az Audi márka, a digitális üzletág és az ügyfélélmény területeiért felelős vezető.

A „Pókember: Idegenben” című filmben az Audi termékelhelyezése kiterjedt a tisztán elektromos Audi e-tron modellre, a teljesen új Audi A7 modellre, de szerepet kapott az Audi Q8 modell is. Az Audi járművei szintén feltűnnek majd idén nyáron a „Pókember: Idegenben” című film hollywoodi premierjén is.

A „Pókember: Idegenben” című filmről

A „Bosszúállók: Végjáték” eseményeit követően Pókembernek új fenyegetésekkel kell szembeszállnia egy teljesen megváltozott világban. A rendező Jon Watts, a történet írói Chris McKenna és Erik Sommers. Készült a Stan Lee és Steve Ditko által írt MARVEL képregény alapján.

Producerek: Kevin Feige és Amy Pascal; Producerek: Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Thomas M. Hammel, Eric Hauserman Carroll, Rachel O’Connor, Stan Lee, Avi Arad és Matt Tolmach

Szereplők: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei és Jake Gyllenhaal

*A fent nevezett modellek fogyasztási adatai:

Audi e-tron:
kombinált elektromosáram fogyasztás kWh/100 km: 26,4–22,6 (WLTP ciklus szerint), 24,6 – 23,7 (NEFZ ciklus szerint); kombinált CO2 kibocsátás g/km: 0
Az elektromosáram illetve üzemanyag-fogyasztás és a CO2 kibocsátás függ az aktuálisan választott felszereltségtől.

Audi Q8:
üzemanyag-fogyasztás l/100 km: 9,1–6,4 (kombinált), CO2 kibocsátás g/km: 207–169 (kombinált)

Audi A7 Sportback:
üzemanyag-fogyasztás l/100 km: 7,3–4,4 (kombinált), CO2 kibocsátás g/km: 167–115 (kombinált)

A megadott üzemanyag-fogyasztási adatok és a CO2 kibocsátási és hatékonysági osztály függ a választott keréktárcsa/gumiabroncs kombinációjától.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .