Vörös riasztás

A tornádó pusztító erejű forgószélben megnyilvánuló meteorológiai jelenség. Jellemzője, hogy a hevesen örvénylő légoszlop a viharfelhőből indul ki, és a földfelszínnel érintkezik. A jelenség mindössze két-három percig tart. Az első az örvénylő fázis, amikor megszületik a felfelé mozgó levegőből, a következő szakaszban eléri a földet, majd az érett fázis következik, ami a legpusztítóbb időszak. A szeptemberi VW Depóban az első kettő látható most!

_MG_0683

Az állandó útkeresésből kifolyólag a lapban végül nem ezzel a címmel jelet meg a két Golfról szóló bemutató. A cím az lett: Kiskoszos meg a többiek? (Nézzétek meg a lapban a kabrió rendszámát). De ezek, hogy valamikor is piszkosak lettek volna?! Hát rajtuk aztán egy porszem, egy madár-pöttyentés, egy aszfaltfelcsapódás, ne adj’ Isten fékpor, de egyetlen esőcsepp sem volt soha, legalábbis mióta Balázs „Baltazár” Gábornál vannak. A folytatólagos, precíziós takarítási processzusok után nem is lenne értelme ilyeneket keresni ezeken a Golfokon.

A teljes történet a VW Depo 2015/szeptember-októberi számában olvasható.

 

CRW_8714

CRW_8725

CRW_8722

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .