Webáruház vásárlási szabályzat

1. ÜZEMELTETŐI ADATOK
A
vwdepo.hu webáruházának üzemeltetője a Wendellpress Bt.
Postacím: 3104 Salgótarján, Csokonai út 210.
Tel.: 0630-323-0100, 323-0102 (H-P 10.00–18.00 óráig)
Fax: (0632) 441-603
E-mail:
info@vwdepo.hu

Adószám: 24047052-2-12
Cégjegyzékszám: 12-06-002967
Pénzforgalmi jelzőszám: 11741000-20134749, OTP Bank

2. REGISZTRÁCIÓ
A vwdepo.hu webáruházában kizárólag regisztrált felhasználók vásárolhatnak. A regisztrációs űrlap kitöltése után olvassa el a Használati feltételeket! A regisztráció csak akkor lehetséges, ha Ön kitöltötte a megfelelő adatmezőket, elolvasta és elfogadta (bejelölte) a Használati feltételeket, majd a „Regisztráció küldése” gombra kattintva érvényesíti is mindezeket. Ha regisztrációja sikeres, hamarosan a regisztrációját érvényesítő e-mailt küldünk Önnek. A levélben szereplő linkre kattintva fejeződik be a regisztrációs folyamatot. A regisztrációs adatok módosítására belépés után van Iehetőség a Regisztráció módosítása menüpont alatt.

3. ADATVÉDELEM
Az Ön adatait a vásárlási szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében, előfizetéses megrendelések teljesítésével és egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatosan használjuk. Az érintettek felvilágosítást kérhetnek az általunk kezelt személyes adataik köréről, felhasználásuk módjáról és céljáról, és bármikor kérhetik azok helyesbítését, felhasználásuk korlátozását, illetve törlését. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

4. A WEBÁRUHÁZ KEZELÉSE
Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és Iehetőségekkel igyekszünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa, kiválaszthassa és megvásárolhassa a keresett árucikket, ajándéktárgyat. A termékek kiválasztását részletes termékadatokkal segítjük elő, ahol a közölt információk az adott kiadvány tartalomjegyzékéből, a gyártók, forgalmazók hivatalos oldalairól, illetve prospektusokból kerülnek felhasználásra. Ezért cégünk a webáruházban található Ieírások tartalmáért és az ebből eredő esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

A vwdepo.hu honlap Webáruház menüpontjára kattintva találhatók a termék kategóriák. Az egyes kategóriákra kattintva megtekinthetők az abban lévő termékcsoportok, egyes csoportokra kattintva pedig az árucikkek listája következik (Tallózás). A VW Depo logo alatt klikkelhető struktúrában jelenik meg, hogy éppen hol jár a felhasználó, ezért könnyen vissza lehet térni bármelyik szintre. Ha a vásárló egy bizonyos termékre kattint, akkor megjelennek a termék adatai, bruttó ára, a termék fotója (kinagyítható), legalul pedig megadható, hogy az adott árucikkből milyen mennyiséget kívánunk vásárolni.
A kiválasztott termék a „Kosárba rakom
ikonra kattintva rendelhető meg.
A Kosár megmutatja, hogy mely árucikket, milyen mennyiségben, milyen összegért vásároltunk eddig, lehetőséget ad a tovább vásárlásra, vagy a
Pénztár feliratra kattintva a megrendelés elküldésére. Itt lehetőség van arra, hogy a Vásárló törölje a Kosár tartalmát (a kuka ikonra kattintva), ha meggondolta magát és új tételt kíván választani.
A webáruházban feltüntetett árak forintban értendők és kizárólag a Magyar Köztársaság területén érvényesek. Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adót. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Vevőszolgálat:
A megrendelések feldolgozása és postázása hétköznapokon történik, hétvégén az ügyfélszolgálat szünetel. Felvilágosítás, javaslatok, észrevételek és esetleges probléma esetén kérjük, hogy az info@vwdepo.hu e-mail címre írjanak.

WendellPress Kiadó
Postacím: 3104 Salgótarján, Csokonai út 210.
Tel.: (0630) 323-0102 (H-P 10.00–18.00 óráig)
Fax: (0632) 441-603
E-mail: info@vwdepo.hu

5. SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

5.1 Ingyenes házhozszállítás: 25.000 forint feletti megrendelés és átutalással történő fizetés esetén. Ebben az esetben a csomagolási- és a szállítási költséget is mi fizetjük.

5.2 Postai utánvétellel: a hétköznap 12 óráig beérkező megrendeléseket sikeres visszaigazolás esetén 72 órán belül postára adjuk.

Az utánvét összege a választott árumennyiségtől, súlytól és a rendelés helyének függvényében változik. A postai szállítás költsége megegyezik a mindenkori postai díjszabással. Az áru kifizetése a postai kézbesítő részére történik.
Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt vizsgálják meg, és ha sérült, vegyenek fel jegyzőkönyvet, az átvételtől álljanak el.
A készülék átvétele után nem áll módunkban sérüléssel kapcsolatos reklamációt elfogadni!
A WendellPress Bt. által szállított áru a kibocsátott számlán szereplő végösszeg kiegyenlítéséig a WendellPress Bt. tulajdonát képezi. A szerkesztőségben történő személyes áruátvételre jelenleg nincs lehetőség.
A WendellPress Kiadó az önhibáján kívüli szállítási késedelemért, valamint a megrendelési pontatlanság miatt a vásárlót ért kárért felelősséget nem vállal.

6. FIZETÉSI MÓDOK

6.1 Utánvétes fizetés:
az áru átvételekor készpénzben, számla alapján a kézbesítő részére
6.2 Banki átutalás:
a Vásárló előre átutalja bankszámlánkra a megrendelt áruk vételárát (az összeg beérkezését követően postázzuk, kiszállíttatjuk a rendelt terméket)
A termékszámlát a Wendellpress Bt. állítja ki.
Adószám: 24047052-2-12
Cégjegyzékszám: 12-06-002967
Pénzforgalmi szám: 11741000-20134749, OTP Bank
Címe: 3104 Salgótarján, Csokonai u. 210.

7. JÓTÁLLÁS, GARANCIA
A tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet utasításai az irányadóak. A
vwdepo.hu webáruháza által forgalmazott termékekre a gyártók által vállalt garancia érvényes.
A vásárló élhet a 72 órás cseregaranciával, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. Kérjük átvételkor ellenőrizze a terméket és őrizze meg a számlát, mert a garanciához és a jótálláshoz szükséges. A kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát szakszervizzel felülvizsgáltatni. Abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a vevőt terheli.

8. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA
Megrendelése során a vevő élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A vevő a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt költségmentesen lemondhatja megrendelését, melyet e-mailen, faxon a megrendelés pontos adatainak megjelölésével (megrendelő neve, címe, rendelés ideje, rendelt áruk) tehet meg. Az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül szintén elállhat a szerződéstől, ha a Vásárló a csomagolást nem bontotta meg (a 17/1999. /II. 5./ Kormány rendelet a távollevők között kötött szerződésekről 4.§ és 5 § szerint). Ebben az esetben az Eladó legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül köteles a Vevő által kifizetett összeget visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket a Vevő viseli. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A WendellPress Bt. fenntartja a jogot, hogy a vwdepo.hu webáruházban alkalmazott használati feltételeket és szabályokat módosíthatja. Minden módosítás a megjelenés időpontjában lép életbe.

www.kedvezmenyesbiztositas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .